Websites

Een website is vaak het eerste moment waarop jouw doelgroep kennis maakt met jouw bedrijf of organisatie. Dan wil je een goede indruk achterlaten.

Gesterkt met het zoekmachine vriendelijke content management systeem WordPress ontwikkelen wij functionele en aansprekende websites.

mockup

Haal meer uit jouw website

Een website moet jouw merk positief neerzetten, de juiste boodschap overbrengen en jouw doelgroep aan je binden. Die doelgroep moet de gewenste acties op jouw website uitvoeren. Op dat moment haal je rendement uit jouw website. Maar wat is die actie? Wat is eigenlijk het doel van jouw website?

Sterke Zet kijkt samen met jou naar die online doelstellingen, hoe we die het beste kunnen bereiken en in welke vorm de website daar het meest aan bijdraagt. De optimalisatie van een website is een continu proces. Er is altijd iets te verbeteren. Des te belangrijker is het om goed uit de startblokken te komen. We beginnen samen aan het neerzetten van die gezonde basis door een sterke website te bouwen.

WordPress

Sterke Zet ontwikkelt websites onder andere op basis van WordPress. Dit is het populairste open-source content management systeem voor websites. Ongeveer 35% van alle websites zijn met WordPress gebouwd.

Met WordPress kun je eenvoudig zelf je website beheren. Met professionele plugins krijgt jouw website extra functies. Wil je meer? Dan kan Sterke Zet maatwerk modules ontwikkelen.

mijnkeuken
mockup2

Responsive

De websites die wij ontwikkelen zijn geschikt voor zowel desktop als voor tablets en smartphones. Belangrijk als je bedenkt dat de helft van alle internetbezoekers een website via een mobiel apparaat bezoekt.

AVG Proof

Privacy is een groot goed. Door de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), moet je als website eigenaar een aantal zaken goed op orde hebben. Denk aan een cookiebalk, beveiligde https verbinding, disclaimer of privacyverklaring. Bij al deze onderdelen helpt Sterke Zet jou verder.

Veiligheid webapplicaties
analytics

Google Analytics

Hoeveel bezoekers komen er op jouw website? Waar komen deze bezoekers vandaan? Welke pagina's worden bekeken? Hoe vaak wordt er een offerte aangevraagd?

Meten is weten! Daarom koppelen wij standaard Google Analytics aan jouw website. Op die manier krijg je een vergaand inzicht in de bezoekerstatistieken, waarmee je je website kan verbeteren.

Zoekmachine vriendelijk

Met een website van Sterke Zet krijg je de nodige tools in handen om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Zo kun je bijvoorbeeld meta titels, meta omschrijvingen, zoekmachine vriendelijke url's en een sitemap instellen. Daarnaast installeren wij een SEO plugin, die je relevante tips geeft waarmee je de inhoud van een pagina kunt optimaliseren voor zoekmachines.

 

search
Webhosting server

Webhosting en domeinnamen

Sterke Zet heeft verschillende webhosting pakketten voor jouw website. Wij registreren en beheren ook domeinnamen.

Heb je extra veel webruimte nodig, heb je een drukbezochte website, of moet jouw website wereldwijd goed presteren? Dan kan Sterke Zet samen met jou kijken naar de meest geschikte maatwerk oplossing.

Een website laten bouwen?

We bespreken graag de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek!

maatwerk

Wij werken onder andere voor

people

Meer weten?

Heb je een uitdaging voor ons, of wil je gewoon eens kennismaken? Bel of mail gerust voor een afspraak!