Telersportaal
Taco Bedrijven

_vescom4

Over Taco bedrijven

Taco Bedrijven is gespecialiseerd in de teelt, oogst, verwerking en opslag van land- en tuinbouwgewassen. Daarbij zijn dienstverlening en transport belangrijke pijlers. Taco bedrijven is stevig geworteld in de aardappel- en groenteteelt voor de verwerkende industrie.

De opdracht

Taco bedrijven wil een efficiëntere communicatie opzetten met haar telers. Communicatie die per post en telefoon gaat kan met een webapplicatie geautomatiseerd en online plaatsvinden. Zo worden tijd en kosten bespaart en de teler wordt voorzien van realtime informatie over leveringen. Daarnaast kunnen telers voortaan hun teeltregistraties digitaal invoeren.

Koppeling met ERP pakket

Taco Bedrijven registreert alle telers en daaraan gekoppelde gegevens en leveringen via een ERP pakket. Sterke Zet heeft in samenwerking met de software leverancier een koppeling ontwikkeld waarmee de webapplicatie direct informatie kan uitwisselen met dit ERP pakket. Daardoor hoeft Taco bedrijven alleen de informatie in het ERP pakket up-to-date te houden en verandert er weinig in de reeds bestaande interne procedures.

erp
_vescom1

Realtime overzicht van leveringen

Voorheen werd informatie over leveringen per post, telefoon en e-mail afgehandeld. Daardoor duurt het lang voordat de teler zijn informatie over de de kwaliteit van zijn levering krijgt. Voor Taco bedrijven kost het extra tijd om deze informatie te communiceren en telefonische vragen af te handelen.

Door de directe koppeling met het ERP pakket kan Taco Bedrijven haar telers nu realtime de status van hun leveringen laten inzien. Dat geeft direct duidelijkheid naar de teler en Taco bedrijven bespaart tijd en geld.

telers

leveringen per jaar

talen

Teeltregistraties voortaan digitaal

Telers dienen een teeltregistratie bij te houden. Dit gebeurde eerst per post, fax of scannen per e-mail en moest daarna door Taco bedrijven handmatig verwerkt worden. Foutgevoelig en vaak worden de registraties niet tijdig ingediend.

Met de telersportaal kan de teler een teeltregistratie online via een formulier tussentijds bijhouden en uiteindelijk definitief indienen. Daarnaast kunnen telers automatisch herinnerd worden op het tijdig invullen van dit formulier. Dat scheelt een hoop communicatie, onnodige stress en tijd.

taco3
Webapplicaties tablet voorbeeld

3 Talen

Taco Bedrijven heeft telers buiten onze landsgrenzen. Het telersportaal wordt op basis van de voorkeurstaal van de teler in het Nederlands, Duits of Frans getoond.

people

Meer weten?

Heb je een uitdaging voor ons, of wil je gewoon eens kennismaken? Bel of mail gerust voor een afspraak!