Webapplicaties

Sterke Zet ontwikkelt webapplicaties waarmee wij jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en automatiseren. Zo kunnen interne procedures of juist de dienstverlening naar je klanten toe sterk verbeterd worden.

Onze technische kennis en jarenlange ervaring als developers zetten wij in om jouw doelstellingen succesvol te realiseren.

Webapplicaties tablet voorbeeld

Van concept tot realisatie

Wij denken graag met je mee vanaf de conceptfase. Daarna werken we een functioneel ontwerp uit dat aansluit bij jouw wensen én haalbaar is.

De technische realisatie van de webapplicatie gebeurt volledig in eigen huis. Daarbij maken wij gebruik van open-source frameworks zoals Laravel en kiezen we moderne en duurzame oplossingen, zodat jouw webapplicatie jarenlang meegaat.

Na oplevering blijven we betrokken voor onderhoud, support en updates. Daarnaast kan er op regelmatige basis gewerkt worden aan verbeteringen en uitbreidingen, zodat je meer rendement uit je investering haalt.

Veiligheid

Onze developers gebruiken de modernste technieken voor het opslaan en afschermen van de gegevens van jouw webapplicatie. Daarbij ontwikkelen wij webapplicaties op basis van populaire open-source frameworks. Denk aan Laravel, Yii en Ionic. Dit zijn frameworks die uitvoerig en doorlopend getest worden op veiligheid. Ze worden regelmatig geupdated voor verbeterde security, prestaties en mogelijkheden.

Veiligheid webapplicaties
Koppelingen webapplicaties

Koppelingen met andere diensten

Wij kunnen jouw webapplicatie koppelen met andere websites of webservices zoals MailChimp, Mollie of Google Maps. Sterke Zet heeft daarnaast veel ervaring met het maken van maatwerk koppelingen. Denk aan een koppeling met jouw CRM pakket, boekhoudprogramma of voorraadsysteem.

Webhosting en backups

Sterke Zet verzorgt de hosting van jouw webapplicatie op een van onze moderne servers. Deze staan in een professioneel ingericht serverpark, en worden actief up-to-date gehouden en beschermd tegen DDoS aanvallen.

Dagelijks wordt er een backup gemaakt. Gaat er iets mis? Wij staan altijd klaar om technische problemen op te lossen. Zo staan jouw data veilig opgeslagen en de kans op dataverlies is minimaal.

Webhosting server
Doorontwikkeling webapplicaties

Doorontwikkeling webapplicatie

Je wil natuurlijk optimaal gebruik maken van jouw webapplicatie, daarom blijft Sterke Zet betrokken bij de doorontwikkeling hiervan. Op die manier blijft de applicatie relevant en sluit deze steeds beter aan bij de behoeften van je organisatie en de gebruiker.

Support

Heb je hulp nodig? Doet de webapplicatie het niet? Sterke Zet staat altijd met raad en daad voor je klaar om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

support
Webdevelopment webapplicaties

Heb jij een uitdaging voor ons?

We bespreken graag de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek!

Wij werken onder andere voor

people

Meer weten?

Heb je een uitdaging voor ons, of wil je gewoon eens kennismaken? Bel of mail gerust voor een afspraak!