WEBSITES 

Sterke Zet ontwikkelt websites van hoge kwaliteit. Daarbij wordt vooral gelet op een snelle en consistente weergave in alle moderne browsers. Bovendien heeft u met een website van Sterke Zet een uitstekende uitgangspositie voor zoekmachine- optimalisatie (SEO) en beschikt u over uitgebreide bezoekers-statistieken via Google Analytics.

 

Bekijk onze portfolio om een indruk te krijgen van de websites die we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Toolblox: het in eigen huis ontwikkelde CMS 

Wij leveren iedere website op met het door onszelf ontwikkelde beheersysteem, Toolblox CMS.

Dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee de gebruiker de website gemakkelijk kan onderhouden. Bovendien zijn Toolblox websites snel en voldoen ze aan de laatste webstandaarden.

Toegankelijk op PC's, tablets én mobiele telefoons 

Wij zorgen ervoor dat elke website niet alleen toegankelijk is op desktops en laptops, maar ook op smartphones en tablets. In sommige gevallen kan het slim zijn om een aparte mobiele website te ontwikkelen.

Zoekmachinevriendelijk  

Iedere website voldoet aan alle eisen om goed gevonden te worden door zoekmachines zoals Google. Door de technieken die worden gebruikt bent u klaar voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). In samenwerking met SEO specialisten bieden we u verschillende mogelijkheden om meer bezoekers naar uw website te trekken.

Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgebreide website statistieken 

Onze websites worden standaard uitgerust met Google Analytics waarmee u op ieder moment inzicht kunt krijgen in het bezoekersverkeer van uw website. Het is ook mogelijk om van ons periodiek een rapportage te ontvangen met specifieke statistieken van uw website bezoekers en een advies hoe uw website succesvoller kan worden.

Betrouwbare webhosting 

Wij hosten de websites die Sterke Zet ontwikkelt zelf. Wij hebben daarvoor onze eigen servers in een professioneel datacentrum, zodat wij niet van derden afhankelijk zijn. Op die manier kunnen we bij eventuele problemen direct zelf reageren en worden onze klanten niet van het kastje naar de muur gestuurd. Het datacentrum wordt 24x7 gemonitord en bevat meervoudig redundante verbindingen met de belangrijkste internet backbones waardoor een optimale beschikbaarheid van onze servers gegarandeerd is.

 

Naast webhosting verzorgen wij ook de registratie of verhuizing van domeinnamen en kunnen wij uw email verzorgen via een Google Apps account.

Uitgebreide service  

Wij streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Ook na de lancering van uw website staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en gewenste uitbreidingen en verbeteringen door te voeren. Lees meer over ondersteuning en advies.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een website? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Enkele websites die door ons gemaakt zijn