WEBDEVELOPMENT 

Sterke Zet heeft al meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van web development. Wij gebruiken onze brede expertise om oplossingen te bieden voor de meest uiteenlopende webvraagstukken. Daarbij maken we gebruik van onder andere: HTML5, CSS, Javascript, Flash (AS2 en AS3), PHP, MySQL en XML.

Eenvoudig te beheren 

Sterke Zet webdevelopment ontwikkelt al sinds 1999 eigen onderhoudsystemen waarmee websites en webapplicaties op een zeer gebruiksvriendelijke manier beheerd kunnen worden. Zo maken veel van onze klanten gebruik van het door Sterke Zet ontwikkelde Toolblox CMS waarmee ze op een snelle en effectieve manier hun website kunnen onderhouden.

 

Doordat we het onderhoudsysteem zelf ontwikkelen zijn we niet afhankelijk van standaard systemen zoals Joomla of Wordpress en kunnen wij altijd oplossingen op maat bieden. Daarbij houden we uiteraard rekening met de ondersteuning van deze toepassingen nu en in de toekomst.

Koppelingen met andere systemen 

Een website of webapplicatie maakt regelmatig gebruik van informatie uit andere websites of systemen. Hiervoor kan Sterke Zet webdevelopment op diverse manieren koppelingen maken met bijvoorbeeld Facebook, Google (Maps) en Twitter. Daarbij kunnen wij gebruik maken van alle mogelijkheden die via de diverse API's aangeboden worden.

 

Ook een koppeling met back-office software zoals een ERP systeem behoort tot de mogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld een lijst met dealers uit Navision geïmporteerd worden en vervolgens via Google Maps op een website getoond worden.

Alle producten worden op maat ontwikkeld voor onze klant 

Bent u op zoek naar een webdeveloper die met u meedenkt?

Enkele projecten die wij gerealiseerd hebben