WEBDESIGN 

Aan de hand van het functioneel ontwerp gaan we aan de slag met het webdesign van uw website. Als er een nieuwe website wordt ontwikkeld gaat dit vaak samen met andere grafische uitingen in een groter geheel. Uw logo, huistijlelementen en -kleuren worden opgenomen in een herkenbaar design dat past binnen de totale marketing visie van uw bedrijf.

 

Bij Sterke Zet verzorgen we het ontwerp van uw website altijd op maat. Regelmatig werken we daarvoor samen met een select netwerk professionele vormgevers met ieder hun eigen specialiteiten en stijlen. Zo zorgen we voor een breed scala aan visuele mogelijkheden en krijgt u bij ons altijd een onderscheidend web design. Daarbij staat de bezoeker van uw website altijd centraal. Dat betekent dat we bij iedere keuze in het webdesign proces de vraag stellen hoe de bezoeker de website gaat gebruiken. Dit zorgt voor gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ervaren uw bezoekers uw website als duidelijk en prettig.

 

Het complete webdesign is het uitgangspunt voor de technische ontwikkeling van een succesvolle website, webshop of webapplicatie. Bent u op zoek naar een kwalitatief webdesign op maat?

Enkele websites die Sterke Zet heeft gerealiseerd