RESPONSIVE WEBSITE STUDIO NI 

Een bureau met liefde voor vorm, stijl en storytelling. Dat is Studio Ni. Nadat we samen aan een aantal websites voor klanten mochten werken vroeg deze partner ons om ook hun website te realiseren. Het resultaat is een responsive portfolio website waarin een professionele presentatie van hun werk centraal staat.

 

De visuele vormgeving van de website werd natuurlijk verzorgd door Studio Ni zelf.

 

Bezoek de website van Studio Ni

Bijzonderheden 

Responsive design

Omdat het internetgebruik via mobiele apparaten sterk is gegroeid zorgden we dat binnen de website van Studio Ni de presentatie van het visuele werk ook op smartphones en tablets optimaal tot zijn recht komt. Door te kiezen voor een responsive webdesign past de lay-out zich automatisch aan naar het schermformaat van de gebruiker. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de bediening van de website perfect werkt op touch screens.

 

Portfolio presentatie

De visuele ontwerpen van Studio Ni zijn van hoge kwaliteit. Het spreekt voor zich dat dit werk daarom ook spetterend moest worden gepresenteerd. Daarom is gekozen voor een schermvullende fotoslideshow waarin afbeeldingen zich in een animatie automatisch afwisselen. Doormiddel van scrollen kunnen de afbeeldingen ook gemakkelijk door de bezoeker zelf worden bekeken. Video en animatie wordt via de online dienst Vimeo binnen de website vertoond en via een filtersysteem kunnen bezoekers snel de weg vinden binnen de omvangrijke portfolio van Studio Ni.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een responsive website? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Meer projecten