SAMENWERKEN, EEN STERKE ZET! 

Sterke Zet wil graag samenwerken met professionals op het gebied van communicatie, design en marketing. Partners zoals reclamebureaus, vormgevers, tekstschrijvers en marketingspecialisten die onze hulp inroepen bij het realiseren van webapplicaties kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning, zodat zij op hun beurt hun eigen klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wat heeft Sterke Zet haar partners te bieden? 

  • Ervaren ontwikkelaars, webdevelopers, die geen enkele uitdaging uit de weg gaan en projecten tijdig en naar tevredenheid opleveren.
  • Uitstekend technisch advies. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de techniek achter webapplicaties en daaraan gerelateerde zaken. Maar wij schuiven ook graag aan tijdens een gesprek met uw klant zodat u uw klant beter kunt adviseren.
  • Uitgebreide ondersteuning. Een stabiel en gebruiksvriendelijk product vormt de basis om veel helpdeskvragen te voorkomen. Heeft u of uw klant toch nog een vraag? Dan kunt u altijd rechtstreeks bij ons terecht.
  • Aanvullende informatie. Als partner krijgt u toegang tot indicatieve prijslijsten, zodat u spijkers met koppen kunt slaan. Partners kunnen daarnaast ook te allen tijde gebruik maken van gratis PDF brochures en whitepapers met ondersteunende informatie op het gebied van websites, webshops, webapplicaties en direct e-mailings.

Bent u op zoek naar een partner die de techniek achter websites en webapplicaties voor u kan verzorgen? Laten we dan eens samen om de tafel gaan zitten!