KLANTEN EN PARTNERS AAN HET WOORD 

Dancohr corporation 

"In de zoektocht naar een toegankelijk en makkelijk onderhoudbaar CMS systeem kwam Dancohr Corporation al snel bij Toolblox van Sterke Zet. Het fijne aan werken met Sterke Zet zijn de korte lijnen, de flexibiliteit en het meedenken over effectief webdesign. Bovendien is het ook altijd mogelijk om maatwerkoplossingen te laten maken, zodat de website optimaal bijdraagt aan het bereiken van de communicatiedoelstellingen. Twee merkenwebsites zijn al naar volle tevredenheid tot stand gekomen met Sterke Zet. De volgende zet? Alle websites van Dancohr naar Toolblox omzetten! Zodat we met een betrouwbare partner en een toegankelijk CMS systeem effectieve webcommunicatie kunnen realiseren!"

 

Lindie Feuler - Marketing & Global Communications Manager bij Dancohr Corporation B.V. (www.dancohr.com)

Kusters Recycling Solutions 

"De eenvoud van het systeem en de open manier van communiceren van Sterke Zet zijn, naast de goede prijs-kwaliteit verhouding, de redenen dat wij hebben gekozen voor Toolblox.

Het resultaat is een functionele en mooie website die heel eenvoudig door ons zelf te onderhouden is. Zo eenvoudig dat de Chineestalige site door onze mensen in China zelf gevuld en onderhouden gaat worden. De samenwerking met Sterke Zet hebben wij als zeer prettig ervaren. Er wordt meegedacht, vragen worden binnen korte tijd beantwoord en het service niveau ligt hoog."

 

Patricia Haegens - Marketing & Communicatie Kusters Recycling Solutions (www.kustersrecyclingsolutions.com/)

Kusters Recycling Solutions is onderdeel van Kusters Engineering BV - Venlo

MarksMarks reklamemakers 

“Wij hebben behoefte aan on-line vertalingen die geen concessies doen aan het doel van het ontwerp. De techniek? Dat geloven we wel. Een goede webdeveloper voelt onze ontwerpen aan. Voert ze exact uit zoals wij ze graag willen zien in de gekozen media; functioneel en onderscheidend in de on-line communicatiejungle. Sterke Zet gaat de dialoog met ons aan, zoekt en adviseert. Met oog voor elk detail om de boodschap optimaal uit te dragen, waar mogelijk voorzien van de nieuwste features.“

 

Jean-Pierre Marks - Directeur MarksMarks reklamemakers. (www.marksmarks.nl)

Océ Technologies B.V. a Canon Group company 

"Sinds 2004 werkt Océ naar tevredenheid en met veel plezier samen met Sterke Zet. Zo hebben we uiteenlopende online toepassingen – homepage clickables, campagnewebsites, productpresentaties, mobiele apps en meer – gerealiseerd, die internationaal worden ingezet op de websites van Océ. Persoonlijk contact, eerlijk advies en doordachte oplossingen maken Sterke Zet tot een vertrouwde partner met een uitstekende prijs-prestatieverhouding."

 

Mark Hoogewerf - Manager International Communication Services bij Océ-Technologies B.V.

a Canon Group Company (www.oce.com)

3Hoog 

"Het uitbesteden van online communicatie is bij Sterke Zet in goede handen. Ze beperken zich tot het ontwikkelen van webapplicaties, waardoor wijzelf het ontwerp volledig voor eigen rekening kunnen behouden. Vooraf aan elk traject wordt goed besproken welke mogelijkheden er zijn en waar eventueel beperkingen liggen. Toolblox geeft daarbij houvast.

 

Het voordeel is dat Sterke Zet op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en zij gaan bij obstakels elke keer op zoek naar een gepaste oplossing. Als partner is Sterke Zet flexibel en betrouwbaar, dat werkt wel zo fijn."

 

Pieter Joosten - Accountmanager bij 3Hoog communicatie en vormgeving (www.3hoog.nl)

Studio Ni 

"Onze prettige samenwerking met Sterke Zet typeert zich door hun flexibele werkhouding, het zoeken naar creatieve oplossingen en uitdagingen, maar bovenal kwalitatief goede adviezen!"

 

Sjoukje van Laer - Mede eigenaar Ni concept en design. (www.studioni.nl)

 

 

Hartje Roggel 

"HartjeRoggel.nl is een interactieve belevenistocht door Roggel. Het initiatief voor dit project is genomen door de Ondernemersvereniging Roggel, Neer en Heibloem die via een aantal projecten wil zorgen dat er meer beleving komt in het centrum van Roggel. HartjeRoggel is één van de projecten die er toe moet leiden dat bezoekers van Roggel er “een uur langer verblijven”. Dat kunnen (groot)ouders met hun (klein)kinderen zijn, dat kunnen oud-inwoners uit Roggel zijn, maar dat kunnen ook toeristen zijn die een vakantie doorbrengen op Recreatiepark de Leistert. HartjeRoggel is voor wandelaars die in het bezit zijn van een smartphone. Ze moeten op zoek naar 30 plaquettes die bevestigd zijn aan gebouwen of aan palen. Door een QR code te scannen krijgt men meer interessante info en beeldmateriaal te zien over het onderwerp. Uniek is de Augmented Reality toepassing die is toegevoegd, waardoor de meest interactieve wandelaars via een App kunnen zoeken naar fictieve 3D modellen die ergens in de lucht zweven…

 

SterkeZet heeft ervoor gezorgd dat de techniek achter HartjeRoggel vlekkeloos werkt. Mede door hun advies hebben we geen APP ontwikkeld, maar een mobiele website. Ook hebben ze geadviseerd in onze zoektocht naar de Augmented Reality App. En ze hebben gezorgd dat het ontwerp van de plaquettes perfect werd afgestemd op de website."

 

Dennis Kierkels - Senior procesmanager Bedrijventerreinen - LHB BV / NV Industriebank LIOF & Voorzitter RvT Recreatiepark de Leistert.(www.deleistert.nl en www.lhb.nu)

Drops B.V. 

"Na de ontwikkeling van een strategisch marketingplan komt het regelmatig voor dat klanten aan ons vragen of we een website voor ze kunnen maken. We bekijken dan wat de klant met de website wil bereiken en welke items extra belangrijk zijn. De vormgeving en techniek besteden we uit. Voor de technische bouw is Sterke Zet een van onze specialisten!

 

Sterke Zet is voor ons een betrouwbare partner die tijdens een traject altijd voor ons klaar staat om te bekijken wat voor de klant het beste is. Door het samenvoegen van onze individuele specialismen kunnen wij de klant een totaalpakket op hoog niveau bieden."

 

John Korsten - Eigenaar van Drops B.V. (www.dropsbv.nl)

Meneer de Wit 

"Als vormgever is het prettig samenwerken met Sterke Zet. Naast een perfect uitgevoerde website binnen een korte tijd is hun prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Hun prijzen zijn concurrerend met andere webdevelopers maar er zijn een aantal grote voordelen waar mijn klanten erg blij mee zijn en dat is hun eigen content management systeem Toolblox, hun servicegerichtheid en hun goede kennis en ervaring binnen internetmarketing.

 

Toolblox is zo gebruiksvriendelijk maar ook heel creatief te gebruiken dat de nieuwe website van meneer DE WIT door hun gerealiseerd wordt."

 

Hannelore Behnke - Eigenaar van Meneer de Wit (www.meneerdewit.nl)

Leolux 

"Het contact met Sterke Zet is altijd goed, prettig en persoonlijk. Het is een relatief kleine maar pro-actieve organisatie met groot oplossend vermogen. Vaak heb ik aan een half woord genoeg om mijn wensen duidelijk te maken. Een goed gevoel voor mij als klant.

 

Sterke Zet ontwikkelde onder andere een marktplaats-omgeving waar Leolux dealers showroom-modellen kunnen verkopen. Het vormt een vitaal onderdeel voor verfrissing van de Leolux collectie op de winkelvloer."

 

Roy Janssen - Online Marketing Manager bij Leolux (www.leolux.nl)

Veld 7 

“Het contact met Sterke Zet is heel goed, prettig en erg efficiënt. Er wordt altijd goed meegedacht! Dat heeft geleid tot een website www.veld7.nl waarop wij trots kunnen zijn.

 

Ook het bewerken van deze website is van alle gemakken voorzien door het gebruikersvriendelijke besturingssysteem Toolblox."

 

Maurice Graef - Directeur VELD7, onderdeel van Sport-Company (www.veld7.nl)

Sjoerd Jochems communicatie | concept | copy  

"Sterke Zet gaf mij niet alleen goed advies over de implementatie van een CMS systeem voor website en digitale nieuwsbrief, de toegankelijkheid van alle mensen binnen deze club straalt service uit. Van ogenschijnlijke kleinigheden op technisch vlak tot advies op het gebied van vindbaarheid en usability. Het wordt opgepakt.

 

Prettig samenwerken is mijn inziens dan ook de basis voor lang met elkaar (kunnen) samenwerken."

 

Sjoerd Jochems - Eigenaar van Sjoerd Jochems communicatie | concept | copy (www.sjoerdjochems.nl)

Sieben B.V. 

"Deskundigheid en snelheid van handelen zijn wat ons betreft de kernmerken van Sterke Zet.

 

De twee websites die Sterke Zet voor ons ontwikkeld heeft voldoen geheel aan onze wensen.

De eerste site, die gericht is op detaillisten, is zeer dynamisch en stelt ons in staat om op een

eenvoudige manier onze klanten te voorzien van actuele voorraadinformatie. De andere site is meer gericht op consumenten en geeft een duidelijk beeld van de gehele collectie. Tevens heeft deze site een mooie zoekfunctie waar de consumenten kunnen nagaan waar ze onze artikelen bij hun in de buurt kunnen verkrijgen."

 

Jan Veltmans - Financieel directeur bij Sieben B.V. (www.sieben.nl)

Solino internetmarketing 

"Een goede techniek onder een website is een belangrijke basis. Niet alleen om de website zichtbaar te maken op alle gangbare computers, laptops, tablets en andere mobiele apparaten. Ook zoekmachines als Google en Bing waarderen een goede techniek. Daardoor zijn ze beter in staat om de inhoud van een website te bepalen.

 

Ongeveer 200 factoren bepalen hoe hoog een website staat in de zoekresultaten. De techniek van een website is daar een belangrijke factor in. Het Toolblox CMS voldoet aan alle technische eisen die aan een website gesteld worden. Een website gebaseerd op dit CMS heeft dus de potentie om goed gevonden te worden. Ik raad mijn klanten daarom aan, om te kiezen voor een website gebaseerd op Toolblox CMS.

 

Sterke Zet is proactief en denkt mee om de beste oplossing te realiseren. Mede daardoor heb ik uitsluitend tevreden klanten!"

 

Luc Verkoelen - Eigenaar Internetmarketing bureau Solino (www.solino.nl)