ONLINE MARKETING 

Bij Sterke Zet zijn we gespecialiseerd in de techniek achter websites, webapplicaties en

webshops. Deze producten zijn bij ons nooit een doel op zich maar een middel om uw online marketingdoelstellingen te behalen. Wij bieden daarom een breed scala online marketingdiensten aan om zoveel mogelijk relevante bezoekers naar uw website te leiden voor een optimaal rendement.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) 

Om te beginnen moet een website goed gevonden worden. Nadat een website is gelanceerd wordt deze geoptimaliseerd voor een optimale vindbaarheid in Google. Dit wordt Search Engine Optimization (SEO) ofwel zoekmachine optimalisatie genoemd. Eerst onderzoeken we op welke zoektermen mensen uw producten of diensten zoeken. Met behulp van de meest interessante zoektermen optimaliseren we vervolgens de inhoud van uw website zodat zoveel mogelijk relevante bezoekers de juiste pagina's van uw website bereiken.

Linkbuilding 

Om goed gevonden te worden is het van essentieel belang dat andere websites naar uw website linken. Met linkbuilding zorgen we voor tekstlinks op andere, voor uw product of dienst, waardevolle websites. Dit zorgt ervoor dat uw populariteit op het internet verhoogt wordt en vervolgens hoger scoort in Google op zoektermen die voor u van belang zijn. Hierdoor bent u beter vindbaar en krijgt u meer relevante bezoekers.

Zoekmachine adverteren met Google AdWords 

AdWords advertenties zijn betaalde advertentieblokjes in de zoekresultaten van Google en/of het inhoudsnetwerk van Google. Deze advertenties kunnen fors bijdragen aan extra relevant bezoekersverkeer op uw website. Bij Google betaalt u per klik op uw advertentie. De positie van uw advertentie en de kosten per klik worden bepaald aan de hand van een biedingsysteem en de zoektermen waarop u wilt adverteren. Om de kosten per klik zo optimaal mogelijk te benutten doen we eerst een onderzoek naar de zoektermen die het beste bij uw product of dienst passen. Vervolgens bepalen we op welke zoektermen u het best kunt adverteren en stellen we advertentieteksten op. Na de lancering van uw AdWords campagne worden de resultaten periodiek geanalyseerd en optimaliseren we de zoektermen, advertentieteksten en biedingen. U kunt zelf per dag bepalen hoeveel u in Google AdWords wilt investeren.

E-mail marketing 

E-mailmarketing is effectief, goedkoop en meetbaar. Met behulp van e-mail nieuwsbrieven komt u met regelmaat onder de aandacht bij een groep mensen die bekend zijn met uw bedrijf. Bestaande klanten kunt u zo aan uw organisatie binden door ze op de hoogte te houden over het laatste nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen. Potentiële klanten geven we de optie zich in te schrijven voor een nieuwsbrief op uw website. Vervolgens kunt u deze abonnees periodiek op de hoogte houden van aanbiedingen of acties en zo aansporen om tot aankoop over te gaan.

Social media 

Social media netwerken zoals LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest en Youtube hebben een bijzonder hoog bereik. Door slim gebruik te maken van social media kunt u mensen verleiden om een bezoek te brengen aan uw website, maar nog belangrijker: de interactie met uw doelgroep opzoeken en op deze manier ambassadeurs van uw fans maken! Bij Sterke Zet kunnen wij u adviseren over hoe u hier op de juiste manier gebruik van kunt maken. Dit kan u namelijk veel opleveren.

Banner campagnes 

U kent ze wel, de beeldadvertenties, animaties en video's op websites met reclameboodschappen die u proberen te verleiden een website te bezoeken. Deze banners kunnen gericht worden ingezet op websites van anderen om uw producten of diensten te introduceren of uw naamsbekendheid te vergroten. Eerst bepalen we wie uw doelgroep is,

waarna we de bannercampagne opzetten. Dan gaan we actief uw doelgroep benaderen op

diverse websites en vertonen uw banner. Nadat de campagne is gelanceerd komt u exact te weten hoeveel mensen uw advertentie hebben gezien, hoeveel er op is geklikt, en (het belangrijkste), hoeveel conversies zoals aankopen op uw webshop dit heeft opgeleverd.

Onze betrokkenheid houdt niet op bij de lancering van een online marketing campagne. De effecten van marketingacties worden continu geanalyseerd en die kennis zetten we in om voor nog betere resultaten te zorgen. Er blijven altijd mogelijkheden om meer rendement te genereren. Wij blijven innoveren en streven altijd naar verbetering.

 

Wilt u weten wat een doordachte online marketing campagne voor u kan betekenen?