MOBIELE APPS 

Sterke Zet ontwikkelt apps voor smartphones en tablets. Wij denken graag met onze klanten en partners mee om de uitgebreide kansen die mobiele apparaten bieden zo effectief mogelijk te benutten.

Waar kunt u apps voor inzetten? 

De mogelijkheden van een touch scherm, locatiebepaling via GPS of een geïntegreerde camera bieden veel kansen om op een creatieve manier met klanten in contact te komen. Een mobiele applicatie kan bijvoorbeeld gebruikt worden om:

 

  • de service naar klanten te verbeteren
  • uw bedrijfsprocessen te verbeteren
  • uw merk te versterken
  • een nieuw product of dienst extra te promoten
  • een extra verkoopkanaal te creëren voor producten of diensten

Apple iOS, Google Android, Blackberry en Windows Phone 

Er zijn verschillende systemen waarop apps draaien waarbij iOS van Apple en Android van Google op dit moment het grootste marktaandeel hebben. Sterke Zet kan apps ontwikkelen die op meerdere systemen kunnen draaien waardoor deze beschikbaar zijn voor een grote groep gebruikers. Dit is uiteraard sneller en goedkoper dan voor ieder systeem apart een app ontwikkelen.

 

In sommige gevallen kan het toch nodig zijn om een app te ontwikkelen voor een specifiek systeem zodat de mogelijkheden van dat systeem optimaal benut kunnen worden. In die gevallen ontwikkelt Sterke Zet "native apps" voor o.a. Apple iOS en Google Android.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de ontwikkeling van een mobiele app? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Gerelateerde projecten