LEOLUX OUTLET 

Leolux is ontwikkelaar en fabrikant van eigenzinnige design meubelen. Met de website "Leolux Outlet" biedt Leolux het complete aanbod aan showroommodellen van

Leolux-dealers aan. De Leolux-dealers kunnen zelf gemakkelijk hun meubels op de website plaatsen.

 

Het ontwerp van de website is door Leolux zelf gemaakt.

Bijzonderheden 

Meer talen en landen

Leolux Outlet is een website met showroommodellen van dealers uit 8 landen in Europa. Hiervoor is zowel de website als het beheersysteem voor de dealers in 4 talen beschikbaar. In alle facetten van de bouw is rekening gehouden met deze meertaligheid.

 

Uitgebreide zoekmogelijkheden

De collectie van Leolux Outlet is te filteren op de eigenschappen van het meubel zoals model, kleur en prijs. Daarnaast kan er ook op basis van trefwoorden en locatie gezocht worden.

 

Mijn Favorieten

Ieder meubel kan door de bezoeker worden toegevoegd aan "Mijn favorieten". Deze favorieten kunnen in een apart venster worden bekeken en vergeleken.

 

Meubel Alert

Bezoekers van de website die op zoek zijn naar een specifiek model van Leolux kunnen zich aanmelden voor de Meubel Alert functie. Deze stuurt een e-mail bericht naar de aangemelde personen zodra het model meubel in het betreffende land door een dealer wordt toegevoegd.

 

Beheer voor de dealers

Het succes van Leolux-outlet is sterk afhankelijk van het aanbod op de website. Het is daarom belangrijk dat de dealers eenvoudig hun showroommodellen op de website kunnen plaatsen. Hiervoor is een meertalige beheermodule ontwikkeld waarmee dealers eenvoudig aan de slag kunnen.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over de ontwikkeling van een website? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Meer werk