Wat is de prijs van een website? 

Sterke Zet ontwikkeld professionele websites, webapplicaties en webshops op maat. De prijzen van deze producten liggen ver uit elkaar. Dit komt omdat er enorm veel mogelijkheden zijn met betrekking tot webdesign, techniek en functionaliteit. Moet de website door de klant zelf onderhouden kunnen worden? Wie schrijft de teksten? Wordt het een webshop waarin producten worden verkocht? Wie verzorgt de fotografie? Wat wordt er geïnvesteerd in online marketing? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn om te kunnen weten wat de prijs is om uw website compleet te realiseren. Hoeveel het kost hangt vooral af van de specifieke wensen die aan een website worden gesteld. Voordat we antwoord kunnen geven op de vraag "hoeveel kost een website" nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of op uw bedrijf. Samen bespreken we alle specificaties waaraan de website moet voldoen en komen we tot een concrete offerte.

Kosten professionele website met gebruiksvriendelijk CMS 

Een website met een professionele presentatie van uw bedrijf die aansluit op uw huisstijl heeft u bij Sterke Zet vanaf € 1700,00.

Met behulp van een gebruiksvriendelijk content management systeem (oftewel CMS) kunt u uw websites zelf gemakkelijk onderhouden. Bovendien is uw website toegankelijk op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets en geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. De bijkomende kosten zijn de jaarlijkse domeinnaam registratie (25,- euro per jaar) en webhosting met professionele ondersteuning op het gebruik van het CMS (14,95 per maand).

Kosten van een webshop of webapplicatie 

Bij een webapplicatie of webshop komen veel meer functionaliteiten kijken. Denk bijvoorbeeld aan een online kassa systeem of andere op maat gemaakte modules. De kosten liggen daarom hoger dan een websites met CMS die wordt ingezet als bedrijfspresentatie. Een website is realiseerbaar vanaf € 5.000,00. Prijzen van maatwerk modules kunnen variëeren van € 500,00 tot € 10.000,00 en meer.

Gratis en vrijblijvend advies gesprek 

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek.