DIRECT E-MAILINGS 

Direct e-mailings zijn voor bedrijven een efficiënte en relatief goedkope manier om een merk of product regelmatig onder de aandacht te brengen bij klanten en prospects.

Mailchimp 

Mailchimp is een complete, betrouwbare

en gebruiksvriendelijke oplossing voor e-mail marketing.

Met behulp van Mailchimp kunt u uitgebreide, gepersonaliseerde e-mailcampagnes opzetten.

Wij kunnen voor u nieuwsbrief templates ontwikkelen en e-mailadressen uit uw klantenbestanden in Mailchimp importeren. Uiteraard kan Sterke Zet ook een training verzorgen voor het gebruik van Mailchimp. Vervolgens kunt u zelf e-mailings versturen en uw campagnes beheren. Mailchimp biedt uitgebreide realtime statistieken waarmee u de resultaten van uw campagne live kunt bekijken.

 

Meer informatie vindt u op de website van Mailchimp.

Nieuwsbrief module Toolblox CMS 

Heeft u geen behoefte aan uitgebreide e-maicampagnes maar wilt u eenvoudig en snel een nieuwsbrief versturen? Dan kan dit in een handomdraai met behulp van de nieuwsbriefmodule van Toolblox CMS Met deze module kunt u met slechts enkele muisklikken een nieuwsbrief verzenden met de laatste nieuwsberichten van uw website.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over direct e-mailings via MailChimp of Toolblox? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Gerelateerde projecten