COURONNE WEBSHOP 

Voor Couronne, een groothandel in woondecoractie, ontwikkelden we eerder een website en direct e-mail oplossing voor het versturen van nieuwsbrieven waarmee de laatste aanbiedingen en acties bij hun klanten onder de aandacht worden gebracht.

 

Verkoop van producten van Couronne verliep voornamelijk via showroombezoek en cash & carry. Sinds oktober 2014 is hier de mogelijkheid voor het bestellen van producten via een webshop aan toegevoegd.

Bijzonderheden 

Online Couronne producten bestellen voor winkeliers

Woonwinkeliers, stylisten, bloemisten en etaleurs krijgen exclusief toegang tot de webshop met een eigen wachtwoord en gebruikersnaam. Hier kunnen ze de voorraad van Couronne bekijken en direct producten bestellen.

 

Productaanbod en verkooppunten voor consumenten

De consument kan via de webshop de complete collectie van Couronne bekijken. Heeft hij interesse in een product, dan kan hij via een handige kaart met verkooppunten snel vinden bij welke winkel in de buurt het product te koop is.

 

Responsive webshop

De webshop is compleet geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops en desktop computers. De layout van de webshop past zich automatisch aan naar het schermformaat waarop deze wordt bekeken en met het oog op touch screens hebben we ervoor gezorgt dat de bediening van knoppen en menu's optimaal functioneert.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over responsive webshops? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Meer projecten