WEBSITE CARMENS ITALY 

Carmens Italy is een schoenenmerk van Sieben import dat bekend staat om zijn eigentijdse uitstraling, luxe leersoorten en uitstekende pasvorm. Wij hebben voor Sieben import een website ontwikkeld waar de consument de complete Carmens collectie kan bekijken en eenvoudig een winkel in de buurt kan vinden.

 

De vormgeving van de website werd verzorgd door Bureau Blitz.

Bijzonderheden 

Voorjaar of najaar

De website is in twee stijlen ontwikkeld. Een lichte, frisse stijl voor het voorjaar en een donkere, warme stijl voor het najaar. Zo komen de voor- en najaarscollectie het beste tot hun recht. De beheerder kan de stijl van de website eenvoudig in het cms bepalen.

 

De collectie

Ieder voor- en najaar wordt de nieuwe collectie van Carmens Italy op de website geplaatst. Om dit snel te kunnen doen is er een maatwerk module in het cms ontwikkeld waarmee Sieben Import in haar eigen ERP-systeem een export kan maken die geüpload kan worden naar de website.

 

Verkooppunten

Voor de verkooppunten van de Carmens collectie is gebruik gemaakt van een maatwerk Google Maps implementatie. De bezoeker kan een plaatsnaam en/of postcode invoeren waarna het systeem de 10 dichtstbijzijnde winkels toont met een indicatie van de volledigheid van de Carmens Collectie in de betreffende winkel.

 

Een Excel bestand met de meest actuele verkooppunten kan door de beheerder in Toolblox worden geupload. Een maatwerk module koppelt automatisch de GPS coordinaten aan ieder verkooppunt via een API van Google Maps. Zo bevat de website automatisch alle gegevens om de dichtsbijzijnde locaties te berekenen die bij de ingevoerde postcode of plaatsnaam horen.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een website? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Meer projecten