Canon Imaging Supplies webapp 

Canon is toonaangevend op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie. Voor de zakelijke markt levert Canon producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen

 

Voor de verkoop vertegenwoordigers wereldwijd van Canon heeft Sterke Zet een webapp ontwikkeld. Hiermee kunnen de vertegenwoordigers de papierprijzen en kwaliteit van Canon papier en concurrerende papier producten vergelijken van de regio waarin zij werken.

Bijzonderheden 

Responsive webapp

Er is gekozen voor een responsive webapp en geen native mobile app omdat er geen apparaat specifieke functies gebruikt worden en de informatie op een zo breed mogelijk scala van apparaten bekeken en gebruikt moet kunnen worden.

 

Meertalig

De webapp wordt wereldwijd gebruikt en ondersteunt om die reden meer talen. Per regio kan een eigen taal worden gebruikt. Met behulp van het Content Management Systeem kan iedere betrokken beheerder alle benodigde teksten vertalen.

 

Content Management Systeem

De app is volledig maatwerk en from-scratch ontwikkeld. In een tweede fase is een maatwerk CMS ontwikkeld waarmee het beheren van alle data door meerdere gebruikers mogelijk wordt gemaakt. Een zogenaamde superuser kan regio's en beheerders aanmaken, bewerken en verwijderen. Beheerders kunnen door de superuser aan een of meerdere regio's gekoppeld worden. Per regio kan de beheerder alle schermen en data managen. Op die manier zijn de lijnen kort en wordt de data in de app sneller geupdate.

 

Wilt u meer informatie over responsive responsive webapps? Vraag dan direct informatie aan via onderstaande knop!

Meer projecten